Wednesday, March 11, 2009

iPOD

Last week entah macam mana my other half and I terbuka hati untuk beli iPOD. Dah lama tertarik ngan "benda" ni bila nengok mak cik makcik kat dalam train tu dok selit kat handbag. Sebab sizenya yang amat kecil, tak le nampak macam pelik sangat bila kami yang dah senja ni nak guna..heeee...
Harga kat sini $64 for 1G. Waaaa...sekarang ni nampaknya dah bole memasak sambil dengar lagu.. best jugak..

2 comments:

Selinap said...

Lepas ni boleh beli iPhone pula.
:P

mulan said...

Mr selinap,
heee...bole masuk dalam list tu.. bila nak bawa ur Datin mai holiday sini..bole bawa Basirah main ngan kanggaroo.