Thursday, October 9, 2008

Terima kasih kenkawan semua

Semalam kenkawan kat offce buat makan makan untuk saya dan suami. Selain dari itu, diaorang juga tolong kemas office. Policy kat sini, those yang akan ke luar negara kena kosongkan office. Alhamdulillah, dengan bantuan dari kenkawan hari ni office saya dah clear..Penat gak..maklumlah 15 tahun punya barang...he..he..Esok will be my last day kat office. So, kepada semua kenkawan ,saya dan suami nak ucapkan jutaan terima kasih atas bantuan dan sokongan kalian to both of us selama ini. Allah juga lah yang dapat membalasnya. Saya dan suami mendoakan kalian semua diberi Allah kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.Amin....

6 comments:

ZLAA said...

Tahniah. Mengaji jugak no.. Welcome to the 'lonely world of PhD'.

Fadzlina Nawi said...

Salam,

Selamat Hari Raya. Bila nak bertolak ke Perth? Happy packing & Selamat jalan.

mulan said...

Zal,
takutnyeeeee....doakan kami sama ya..

Fadz,
Tak lama dah..sakit urat dah dok packing...

Anonymous said...

tahnia la

Mohd Halim Kadri said...

Salam Mulan,

Tahniah dari saya. Selamat datang ke dunia baru.

mulan said...

En Halim ,
Thank you.