Wednesday, November 11, 2009

Happy anniversary

Tomorrow is our 15th Anniversary....lama tu.........

Memandangkan sekarang ni hidup dalam serba kekurangan....idak le ada celebration besar besaran..kek bertingkat tingkat ke...candle light dinner ke...hadiah yang glamour glamour ke...and memandangkan juga esok my hubby start semula career "floor engineer" untuk tempoh 2 weeks..jadi acara menyelebratekan anniversay dilakukan pada petang tadi...

Acaranya adalah minum teh tarik and makan keow teow goreng(share 1 pinggan makan 2 org ok) ....kah kah kah...ini kalau Dato' K baca blog ni mesti dia "tensen" tahap gaban....dia celebrate anniversary ngan Tok T habih beribu ribu lemon...... itu baru kahwin setahun jagung tuh....heeee

My hubby habis tak sampai pun $25....itupun dah masuk bayar 2 teh tarik sebagai upah to my two heroes jaga J Lo and 1 Bubble Tea untuk rasuah J Lo supaya tak nangis and stay ngan abang abang so that Mama and Papa bole kluar makan berdua...heeee...

Alhamdulillah both of us enjoy the teh tarik session...Dapat peluang borak borak tanpa "gangguan"...cuma topik utama boraknya still our research le...pasal data..pasal supervisors...pasal strategy nak collect data...pasal methodology.....hu hu hu....


Hopefully, lepas 3 tahun ni...kami dapat tukar topik borak kami kepada yang less ilmiah...contoh pasal cincin kat Habib Jewels ke...pasal handbag baru ke....pasal kereta yang kecil cam "smart" tu ke...pasal nak besarkan umah ke...pasal pegi Mekah ke...pasal second honeymoon ke....semuanya contoh aje..tak ada apa apa niat pun......heeeee...

Anyway, thank you for the lovely teh tarik session and also an informative "brainstorming" session...Muga Allah permudahkan segalanya buat kita sekeluarga......