Friday, May 15, 2009

Otak ku letih...

Letihnya rasa otakku ini...kalau bole buka cuci dulu..cam servis keta ke..ambik vacum dulu ke..buang habuk habuk yang dok kacau tu...ataupun tambah RAM cam computer ke..

Rasa dah letih dok mengadjust slides nih...mcm mana nak jadikan maximum of 12 slides and each slide tak leh tulis banyak plak tu...issshhh..poning Den memikiornye..

emmmm..ari ni Nina demam plak. Jadi equation ari ni dah jadi camni la plak:
Letih otak + letih physical = unproductive day.
Jom kita dengar lagu dari Rosa ni...layyaaaannn

aku wanita
yang punya cinta di hati
ada dirimu dan dirinya
dalam hidupku

mengapa terlambat
cintamu telah termiliki
sedang diriku
dengan dia
tak begitu cinta...

mengapa yang lain bisa..
mendua dengan mudahnya
namun kita terbelunggu
dalam ikatan tanpa cinta..

atas nama cinta
hati ini
tak mungkin terbagi
sampai nanti
bila aku mati
cinta ini hanya untuk engkau
atas nama cinta
kurelakan jalanku merana
asal engkau akhirnya denganku
ku bersumpah
atas nama cinta..

adussss....letihnya ari ni...come on..go..go..go...monday nak kena hantar ni..

3 comments:

Anonymous said...

...masih boleh ber'lagu' lagi, kira ok le tu mem. Selamat Hari Guru

Marlizah said...

waah..sempat lg bedangdut Rossa nih.chayuk..chayukk..

mulan said...

Liza,
lagu yang Ibrahim ajar download dalam iPOD tu la...
dah terikut aktiviti Nina le plak, dok buat latihan vokal tinggal lagi tak petik guitar and tak dangdut kot dapoq je kot..kah kah